Η εταιρεία Sublimation.gr εισάγει μηχανήματα και υλικά θερμομεταφοράς και ψηφιακής εκτύπωσης.

Διαθέτoυμε μία πολύ μεγάλη γκάμα από χαρτιά και μελάνια θερμομεταφοράς όπου καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Αντιπροσωπεύουμε τις πρέσσες θερμομεταφοράς HOTPREN που προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, και έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής για το θερμαντικό στοιχείο.

Εισάγουμε επίσης τα κοπτικά μηχανήματα CandiCut που βρίσκονται στην κορυφή της τεχνολογίας στα κοπτικά και παρέχουν λύσεις για κάθε ανάγκη του επαγγελματία της θερμομεταφοράς.

Η εταιρεία μας ακόμα εισάγει προϊόντα που εκτυπώνονται με μελάνια dye-sublimation από τις μεγαλύτερες εταιρείες Ευρώπης και Κίνας για να σας δώσουμε την δυνατότητα να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μεγάλη γκάμα από διαφημιστικά, τουριστικά, φωτογραφικά & προσωποποιημένα δώρα σε μοναδικές τιμές.

Βρισκόμαστε δίπλα σας όχι μόνο πριν αλλά και μετά την αγορά του εξοπλισμού σας απο εμάς, για να απαντάμε σε κάθε απορία σας και να σας ενημερώνουμε για κάθε νέα εξέλιξη και τεχνική.

Τα γραφεία μας βρίσκονται Χρυσοστόμου Σμύρνης 25 στην Αγία Παρασκεύη και μπορείτε να έρθετε να δοκιμάσετε όλα τα μηχανήματα μας από κοντά και μαζί να βρούμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.